Povijest i razvoj

Tvrtka Smart Wall Paint osnovana je 2011. godine. Osnivač i Direktor Tvrtke je Ronan Clarke, iskusni i dokazani poduzetnik s iskustvom u gradnji i ulaganju u nekretnine.

Ideja o razvoju proizvoda za kreiranje funkcionalnih površina javila se nekoliko godina ranije. Kupac koji je radio u građevinskoj industriji zamolio je Ronana, da cijelu sobu za sastanke prekrije bijelim pločama. Ronan je brzo shvatio da to rješenje neće odgovarati njihovim potrebama i da to neće dobro izgledati sa svim tim spojevima i neiskoristivim površinama. Ronan je imao bolju ideju. Što ako bismo mogli kontinuirano pisati po cijelom zidu?

Tijekom sljedećih nekoliko godina Ronan je radio na razvoju  nove tehnologije za kreiranje površine za pisanje i brisanje.  To je na kraju 2012. godine dovelo do stvaranja i predstavljanja Smart Wall Paint boje, prve boje s funkcionalnošću bijele ploče. Vijest se brzo proširila i proizvod se počeo koristiti u uredima, školama i sveučilištima diljem svijeta. Čitavi uredi, dvorane i sobe za sastanke, hodnici, stolovi i vrata pretvoreni su u kooperativne radne prostore.

Proširenjem asortimana na zidne obloge i samoljepljive folije, 2015. godine tvrtka mijenja naziv iz Smart Wall Paint u današnji naziv – Smarter Surfaces.

Smarter Surfaces je svjetski lider na području razvoja, proizvodnje i distribucije rješenja za stvaranje magnetnih i projekcijskih površina, te površina za pisanje i brisanje, a na svoje proizvode pruža višegodišnja jamstva.

Smarter Surfaces prisutan je na svim kontinentima, a proizvode upotrebljavaju klijenti kao što su Microsoft, Google, Tesco, Coca-Cola, University of Sydney, University of Connecticut, Andrew Winch Designs, ECE Architecture, Hilson Moran, te mnogi drugi.

Besplatna dostava za iznose iznad 600 kn
Povrat u 14 dana
Jamstvo na proizvode
Sigurnost plaćanja