Smart samoljepljiva piši-briši projekcijska folija

Od: 2.098,00 kn (278,45 €) (PDV uključen u cijenu)

Želite kreirati površine za pisanje i brisanje, koje su ujedno i površine za projekciju, te ih odmah želite početi koristiti?

Pomoću Smart samoljepljive projekcijske folije bijela ploča pretvorite bilo koji dio vaših prostora, poput pregrada, ploča, vrata, stakla ili bilo koje druge glatke površine osim zidova u produktivan prostor. Obnovite i modernizirajte svoje bijele ploče samoljepljivom projekcijskom folijom za pisanje i brisanje. Vaša nova projekcijska površina bijela ploča bit će spremna za upotrebu odmah, a postavljanje je brzo i jednostavno.

Očisti
SKU: N/A Kategorija:
why-buy-icon

Zašto kupiti Smart samoljepljivu projekcijsku foliju bijela ploča?

Smart samoljepljiva projekcijska folija bijela ploča, omogućava vam stvaranje površine za pisanje i brisanje na gotovo bilo kojoj površini, osim na zidovima.

Osvježite svoj radni ili stambeni prostor, koristeći samoljepljivu foliju na postojećem namještaju. Možete učiniti da stare bijele ploče izgledaju potpuno nove. Naše folije nanose se brzo i jednostavno, a odmah su spremne za upotrebu. Polu sjajni, bijeli završni sloj folije diskretno će se uklopiti u vaš radni prostor čak i kad nije u upotrebi.

Smart samoljepljiva projekcijska folija bijela ploča, jamči vrhunske performanse, bez zaostalih tragova markera na površini nakon brisanja, eliminirat će pojavu neželjenog odbljeska prilikom projekcije a dolazi s 5-godišnjim jamstvom. Otporna je na mrlje, ekološki prihvatljiva, bez mirisa i izrazito niskog VOC-a (Volatile organic compound – razina isparavanja organskih spojeva).

Projekcijska površina namijenjena je za upotrebu pri normalnom ambijentalnom osvjetljenju, a mogu se koristiti sve vrste projektora. Proizvod nije namijenjen HD projekcijama.

what-is-icon

Što je Smart samoljepljiva projekcijska folija bijela ploča?

Smart samoljepljiva projekcijska folija bijela ploča je proizvod kojim se kreiraju projekcijske površine za pisanje i brisanje.

Ova folija, namijenjena je za lijepljenje na glatke i neupojne površine kao što su fronte ormara, radni stolovi, uredske pregrade, staklene površine, vrata i sl. Polu sjajni, bijeli završni sloj folije diskretno će se uklopiti u vaš radni prostor.

Koristite kvalitetne markere za pisanje, koje možete naći ovdje.

Debljina Smart samoljepljive projekcijske folije bijela ploča iznosi 0,15mm, tako da nije pogodna za lijepljenje na neravne i grube površine. Za površine kao što su zidovi pretražite naš asortiman Zidnih obloga/tapete i boja.

Naše folije apliciraju se brzo i jednostavno, a odmah su spremne za upotrebu. Upute za postavljanje pogledajte ovdje.

Tražite li dodatnu inspiraciju? Kliknite ovdje kako biste pogledali videozapise na koje sve načine možete koristiti svoju novu površinu za pisanje i suho brisanje.

product-details-icon

Informacije o proizvodu

Funkcionalnost: Bijela ploča, Whiteboard, Dry erase board, Folija bijela ploča,  Projekcijsko platno, Platno za projektor, Projekcijska površina, Folija za projektor

• 5 godina jamstva
• Dimenzije: 10m² – 1.22m x 8.25m
• Debljina:  0.15mm
• Boja površine: Bijela
• Bez mirisa i niskog VOC-a
• Ne sadrži otapala
• Bez zaostalih tragova markera nakon brisanja
• Završna obrada: Niski sjaj

kit-contents-icon

Sadržaj Pakiranja

•1 x Smart samoljepljiva projekcijska folija bijela ploča 10m²
•1 x Lopatica
•1 x Rukavice
•1 x Završna naljepnica
•1 x Krpica od mikro vlakana
•1 x Upute za postavljanje

Često postavljana pitanja

Na koje se površine može zalijepiti Smart samoljepljiva projekcijska folija bijela ploča?

Ova folija, namijenjena je za lijepljenje na glatke i neupojne površine kao što su fronte ormara, radni stolovi, uredske pregrade, staklene površine, vrata i sl. Debljina Smart samoljepljiva projekcijska folija bijela ploča iznosi 0,15mm, tako da nije pogodna za lijepljenje na neravne i grube površine

Na koji se način postavlja Smarter Surfaces Whiteboard Film?

Smart samoljepljiva projekcijska folija bijela ploča je samoljepljiva folija. Odvojite stražnji, zaštitni film i foliju jednostavno zalijepite na željenu površinu. Upute za postavljanje pogledajte ovdje.

Nakon koliko vremena je površina spremna za upotrebu?

Vaša nova površina za pisanje i brisanje spremna je za upotrebu odmah. Ovo je najbrži način za kreiranje površine Bijela ploča

Da li mi je potreban dodatni alat za postavljanje?

Koristite krpicu od mikro vlakana za uklanjanje zračnih mjehurića a višak folije uklonite skalpelom. Upute za postavljanje pogledajte ovdje.

Koji pribor mogu koristiti na Smart samoljepljivoj projekcijskoj foliji bijela ploča?

Odaberite kvalitetne markere i pribor za bijelu ploču, također dostupne ovdje.

Kako se postavlja zidna obloga Smart samoljepljiva projekcijska folija bijela ploča?

Smart-samoljepljiva-projekcijska-folija-bijela-ploča-projekcija-na-zidu
Smart samoljepljiva piši-briši projekcijska folija
Od: 2.098,00 kn (278,45 €) (PDV uključen u cijenu) Select options