Smart projekcijska boja

1.298,00 kn (172,27 €) (PDV uključen u cijenu)

Želite visokokvalitetnu projekcijsku površinu bez ograničenja dimenzija?

Smart projekcijska boja je ekonomski isplativa alternativa tradicionalnim, glomaznim platnima za projektor, a svojim visokim performansama će u potpunosti ispuniti vaše zahtjeve. Kreirana površina pogodna je za korištenje bilo kojeg standardnog, interaktivnog ili HD projektora.

Površina: 6m²

why-buy-icon

Zašto kupiti Smart projekcijsku boju?

Smart projekcijska boja je cjenovno prihvatljiva opcija za kreiranje vrlo kvalitetnih projekcijskih površina. Za razliku od standardnih platna za projektor naš proizvod sprječava pojavu odbljeska prilikom projekcija. Projekcijsku boju koristite u uredima, učionicama ili vlastitom domu.

Smart projekcijska boja je izuzetno jednostavna za nanošenje te je možete nanijeti sami bez potrebe za angažiranjem profesionalaca. Upute za primjenu možete naći ovdje. Površina je spreman za upotrebu u roku od 24 sata.

Pomoću naše projekcijske boje, kreirajte površine željenih dimenzija, bez ograničenja koja donose glomazna i nespretna platna za projekciju. Projekcijska površina stalno je spremna za upotrebu a estetski će se lako uklopiti u vaše prostore.

Smart projekcijska boja performansama nadmašuje konkurentske proizvode a što je kreirana površina veća, zapravo sve više štedite. Jamstvo na projekcijsku boju je 5 godina.

what-is-icon

Što je Smart projekcijska boja?

Smart projekcijska boja je ekonomski isplativa alternativa tradicionalnim, glomaznim platnima za projektor, a svojim visokim performansama će u potpunosti ispuniti vaše zahtjeve. Bijela mat površina, lako će se uklopiti u vaše prostore. Koristite je u uredima za izvođenje prezentacija ili u učionicama uz korištenje interaktivnih projektora.

Projekcijska boja proizvedena je na vodenoj bazi, neprozirna je, te će  vam pružiti najsvjetlije i najoštrije slike u visokoj razlučivosti. Napomena: Boja za projekcije nije površina za pisanje i brisanje. Tražite li dodatnu funkcionalnost površine za pisanje i brisanje? Pogledajte našu zidnu oblogu/tapetu Smart zidna obloga bijela ploča – projekcijska.

Smarter Surfaces je svjetski lider na području razvoja, proizvodnje i distribucije rješenja za stvaranje magnetnih i projekcijskih površina, te površina za pisanje i brisanje, a na svoje proizvode pruža višegodišnja jamstva.

Smart projekcijska boja nema intenzivan miris, ima niski VOC (Volatile organic compound – razina isparavanja organskih spojeva), sigurna je za upotrebu u zatvorenim prostorima, ne sadrži izocijanate te ne škodi ljudima koji se nalaze u prostoriji prilikom apliciranja. Površina je spremna za upotrebu u roku od 24 sata.

Tražite naše najkvalitetnije rješenje za projekcijsku površinu? Pogledajte našu boju Smart projekcijsku boju – pro, kako biste dobili rješenje još više kvalitete, koje reflektira više svjetlosti. Želite stvoriti kućno kino ili gameing sobu? Istražite našu Smart projekcijsku boju – kontrast boju.

Tražite li dodatnu inspiraciju? Kliknite ovdje da biste pročitali naše blogove o načinima na koje možete koristiti svoju novu projekcijsku površinu. Imate li dodatnih pitanja? Ponosimo se izvrsnom korisničkom podrškom, kontaktirajte nas ovdje.

product-details-icon

Informacije o proizvodu

Funkcionalnost : Projekcijska boja, Projekcijska površina, Platno za projekcije, Projekcijsko platno

  • Završni sloj – Mat
  • Površina – 6m²
  • Sprječava neželjeni odbljesak
  • 5 godina jamstava
  • Boja površine – Bijela (RAL 9003)
  • Prilikom nanošenja na upijajuće podloge koristiti Smart temeljni premaz – bijeli
kit-contents-icon

Sadržaj pakiranja

1 x Smart projekcijska boja (6m²)

1 x Valjak

1 x Ručka za valjak

1 x Upute za postavljanje

Često postavljana pitanja

Kako se nanosi projekcijska boja?

Boja se nanosi jednostavno, valjkom ili kistom. Detaljne upute možete pronaći ovdje.

Kakve projektore mogu koristiti?

Smart projekcijska boja prikladna je za korištenje svih vrsti projektora, uključujući i 4K.

Po čemu se projekcijska boja razlikuje od obične boje?

Smart projekcijska boja sadrži posebne reflektirajuće čestice te sprečava nastanak neželjenog odbljeska.

Da li je dobivene površina pogodna za pisanje i brisanje?

Ne, Smart Projector Paint nije površina bijela ploča. Ako želite projekcijsku površinu pogodnu za pisanje i brisanje, proučite našu Smart zidnu oblogu bijela ploča – projekcijska .

Koji je koeficijent refleksije Smart projekcijske boje?

Koeficijent refleksije Smart projekcijske boje je 1.0, a kut gledanaj je 140⁰. Površine s višim koeficijentom refleksije pogodne su za projekcije svjetlijem ambijentalnom osvjetljenju. Za zatamnjene prostore pogodnije su površine s nižim koeficijentom refleksije.

Da li se u pakiranju nalazi dovoljno materijala za nanošenje svih potrebnih slojeva?

Da, u pakiranju je dovoljno boje za prekrivanje 6m² u dva sloja.

Da li se projekcijska boja mora uklanjati sa zida ukoliko želim promjenu?

Ne, željenu novu boju jednostavno nanesite na Smart Projector Paint.

Kako se postavlja Smart Projector Paint?

 

Smart-Projekcijska-boja-prezentacija-u-umjetničkoj-galeriji
Smart projekcijska boja
1.298,00 kn (172,27 €) (PDV uključen u cijenu) Dodaj u košaricu