Smart zidna obloga magnetna bijela ploča

Od: 4.449,00 kn (590,48 €) (PDV uključen u cijenu)

Želite magnetnu, piši – briši bijelu ploču/površinu, , a ne želite biti ograničeni dimenzijama? Mi imamo rješenje.

Smart magnetna zidna obloga bijela ploča, savršeno je rješenje za kreiranje visokokvalitetnih magnetnih površina za pisanje i brisanje te predstavlja alternativu klasičnim bijelim pločama i magnetnim pločama. Postavlja se jednostavno, kao bilo koja druga tapeta, a koristi se na isti način kao i standardna bijela ploča ili magnetna ploča.

Očisti
SKU: N/A Kategorija:
why-buy-icon

Zašto kupiti Smart zidnu oblogu magnetna bijela ploča?

Smart magnetna zidna obloga bijela ploča je ekološki prihvatljiva zidna obloga, jednostavno se postavlja, a glatka završna površina spremna je za upotrebu nakon 48 sati.

Brzo i jednostavno možete pretvoriti cijele zidove u magnetne površine za pisanje i brisanje. Sjajni, bijeli završni sloj tapete diskretno će se uklopiti u vaš radni prostor čak i kad nije u upotrebi.

Tapeta magnetna bijela ploča lako se lijepi, a može se postavljati vodoravno, okomito, pa čak i na zaobljene zidove. Naša preporuka je da ih postavljate vodoravno kako biste je najlakše pozicionirali u visini očiju. Napomena: za lijepljenje magnetnih zidnih obloga obavezno koristite VOV (Vinyl over vinyl) gotova ljepila. Za najbolje rezultate preporučamo korištenje našeg Smart VOV ljepila za zidne obloge. Precizne, korak po korak upute za primjenu možete vidjeti ovdje. 

Zidna obloga magnetna bijela ploča, je top proizvod u našem asortimanu magnetnih površina za pisanje i brisanje, jamči vrhunske magnetne performanse bez zaostalih tragova na površini nakon brisanja i dolazi s 10-godišnjim jamstvom. Otporna je na mrlje, ekološki prihvatljiva, bez mirisa i izrazito niskog VOC-a (Volatile organic compound – razina isparavanja organskih spojeva).

Smart magnetna zidna obloga bijela ploča , koristi se kao i svaka druga magnetna površina za pisanje i brisanje, ali za razliku od standardnih bijelih ploča i magnetnih ploča nije ograničena dimenzijama.

what-is-icon

Što je Smart zidna obloga magnetna bijela ploča?

Smart magnetna zidna obloga bijela ploča , savršeno je rješenje za kreiranje visokokvalitetnih magnetnih površina za pisanje i brisanje te predstavlja alternativu klasičnim bijelim pločama i magnetnim pločama. Postavlja se jednostavno, kao bilo koja druga tapeta, a koristi se na isti način kao i standardna bijela ploča ili magnetna ploča.

Pretvorite urede, sobe za sastanke, učionice i ostale radne prostore u zone kreativnosti, produktivnosti i suradnje. Koristite magnetne površine za pisanje za brainstorming, planiranje, vođenje projekata, prezentacije i timski rad.

Smarter Surfaces je svjetski lider na području razvoja, proizvodnje i distribucije rješenja za stvaranje magnetnih i projekcijskih površina, te površina za pisanje i brisanje, a na svoje proizvode pruža višegodišnja jamstva.

Pomoću Smart magnetna zidne obloge bijela ploča , kreirat ćete monolitnu površinu, spremnu za upotrebu nakon 48 sati koja će značajno povećati vašu efikasnost.

Tražite li dodatnu inspiraciju? Kliknite ovdje kako biste pogledali videozapise na koje sve načine možete koristiti svoju novu površinu za pisanje i suho brisanje.

Imate li kakvih pitanja? Ponosni smo na izvrsnu korisničku podršku, javite se ovdje.

product-details-icon

Informacije o proizvodu

Funkcionalnost: Bijela ploča, Whiteboard, Dry erase board, Tapeta bijela ploča, Zidna obloga bijela ploča, Magnetna ploča, Magnetna tapeta, Magnetna zidna obloga, Magnetna bijela ploča, Magnetna tapeta bijela ploča

  • Boja: Bijela
  • Dimenzije: 5m² (1,22 m x 4,12 m) ili 10m² (1,22 m x 8,25 m), debljina 0,75 mm
  • 10-godišnje jamstvo
  • Na upijajućim površinama koristite temeljni premaz, kao što je naš Smart temeljni premaz – bijeli
  • Može se postaviti na bilo koju glatku površinu, poput zidova, vrata, stolova i sl.
  • Završni sloj: Sjaj; Želite završni sloj niskog sjaja ujedno i za projekcije? Kliknite ovdje
  • Koristite kvalitetan pribor. Asortiman pribora pronađite ovdje
  • Sve naše zidne obloge posjeduju protupožarni certifikat izdan od strane nezavisne certifikacijske institucije
kit-contents-icon

Sadržaj pakiranja

• 1 x Zidna obloga (5m² ili 10m²)

• 1 x Krpica od mikro vlakana

• 2 x Neo magnet

• 1 x Završna naljepnica

• 1 x Upute za postavljanje

Često postavljana pitanja

Koje se ljepilo koristi za lijepljenje Smart magnetne zidne obloge bijela ploča na zid?

Možete koristiti bilo koje VOV (Vinyl Over Vinyl) gotovo ljepilo za tapete, poput Smart VOV ljepilo za zidne obloge.

Imajte na umu da obična ljepila za tapete nisu pogodna za lijepljenje naših magnetnih tapeta.

U kojem smjeru bih trebao postaviti tapetu?

Preporučujemo postavljanje vodoravno kako biste je najlakše pozicionirali u visini očiju. Time smanjujete broj spojeva na površini za pisanje. Međutim, naše zidne obloge mogu se postaviti i vodoravno i okomito.

Koju vrstu magneta mogu koristiti sa Smart magnetnom zidnom oblogom bijela ploča?

Treba koristiti Neo-magnete (rijetki zemljani magneti). Našu ponudu magneta možete pronaći ovdje.

Kako se postavlja Smart magnetna zidna obloga bijela ploča?

Smart-zidna-obloga-tapeta-bijela-magnetna-ploča-kreiranje-marketing-budgeta
Smart zidna obloga magnetna bijela ploča
Od: 4.449,00 kn (590,48 €) (PDV uključen u cijenu) Select options