Smart projekcijska boja – kontrast

1.998,00 kn (265,18 €) (PDV uključen u cijenu)

Želite svoje kućno kino ili gameing sobu?

Naša dvoslojna boja Smart projekcijska boja – kontrast, posebno je razvijena za kreiranje projekcijskih površina u zatamnjenim prostorima. Površina apsorbira svjetlost i time stvara izrazito oštre slike, jakog kontrasta.

Projekcijska boja – kontrast, namijenjena je za sve vrste standardnih, interaktivnih ili HD projektora

Površina: 6m²

why-buy-icon

Zašto kupiti Smart projekcijsku boju – kontrast?

Kreirajte vrhunsku projekcijsku površinu bilo koje dimenzije za vaše kućno kino ili sobu za igranje računalnih igara pomoću Smart projekcijska boja – kontrast. Za razliku od standardnog platna za projektor naš proizvod sprječava pojavu odbljeska prilikom projekcija.

Smart projekcijska boja – kontrast je izuzetno jednostavna za nanošenje, te je možete nanijeti sami bez potrebe za angažiranjem profesionalaca. Upute za primjenu možete naći ovdje. Površina je spreman za upotrebu u roku od 24 sata.

Projekcijska boja – kontrast, namjenjena je za upotrebu u zatamnjenim prostorima, uz korištenje bilo koje vrste projektora. Pomoću naše Smart projekcijska boja – kontrast, kreirajte površine željenih dimenzija, bez ograničenja koja donose glomazna i nespretna platna za projektore. Projekcijska površina stalno je spremna za upotrebu a estetski će se lako uklopiti u vaše prostore.

Siva boja projekcijske površine, kut gledanja od 120⁰ i 0.1 koeficijent refleksije, rezultiraju vrhunskim performansama, oštrinom slika, izraženim bojama i snažnim kontrastima, za vaš užitak u filmovima ili igrama.

Smart projekcijska boja – kontrast, performansama nadmašuje konkurentske proizvode, a što je kreirana površina veća, zapravo više štedite. Jamstvo na projekcijsku boju je 5 godina.

what-is-icon

Što je Smart projekcijska boja – kontrast?

Smart projekcijska boja – kontrast je alternativa tradicionalnim, glomaznim platnima za projektor, a svojim vrhunskim performansama će u potpunosti ispuniti vaše zahtjeve. Siva, mat površina, lako će se uklopiti u vaše prostore.

Projekcijska boja – kontrast, proizvedena je na vodenoj bazi, nanosi se u dva koraka (temeljni i završni premaz) neprozirna je, te će  vam pružiti vrhunske projekcije u visokoj razlučivosti. Završna površina apsorbira svjetlo i zahvaljujući tome osigurava vrhunski prikaz, te svojim performansama značajno nadmašuje konkurenciju.

Napomena: Boja za projekcije nije površina za pisanje i brisanje. Tražite li dodatnu funkcionalnost površine za pisanje i brisanje? Pogledajte našu zidnu oblogu/tapetu Smart zidna obloga bijela ploča – projekcijska.

Smarter Surfaces je svjetski lider na području razvoja, proizvodnje i distribucije rješenja za stvaranje magnetnih i projekcijskih površina, te površina za pisanje i brisanje, a na svoje proizvode pruža višegodišnja jamstva.

Smart projekcijska boja – kontrast nema intenzivan miris, ima niski VOC (Volatile organic compound – razina isparavanja organskih spojeva), sigurna je za upotrebu u zatvorenim prostorima, ne sadrži izocijanate te ne škodi ljudima koji se nalaze u prostoriji prilikom apliciranja. Površina je spremna za upotrebu u roku od 24 sata.

Tražite li dodatnu inspiraciju? Kliknite ovdje da biste pročitali naše blogove o načinima na koje možete koristiti svoju novu projekcijsku površinu. Imate li dodatnih pitanja? Ponosimo se izvrsnom korisničkom podrškom, kontaktirajte nas ovdje.

product-details-icon

Informacije o proizvodu

Funkcionalnost : Projekcijska boja, Projekcijska površina, Platno za projekcije, Projekcijsko platno

  • Završni sloj – Mat
  • Površina – 6m²
  • Koeficijent refleksije 0.1, kut gledanja 120⁰
  • 5 godina jamstava
  • Boja površine – Siva (RAL 7046)
  • Apsorbira svijetlo, izrazito pogodno za zatamnjene prostore
kit-contents-icon

Sadržaj pakiranja

1 x Smart zidna obloga bijela ploča – projekcijska – temeljni premaz (6m²)

1 x Smart zidna obloga bijela ploča – projekcijska – završni premaz (6m²)

1 x Valjak

1 x Ručka za valjak

1 x Upute za postavljanje

Često postavljana pitanja

Kako se nanosi projekcijska boja?

Boja se nanosi jednostavno, valjkom ili kistom. Detaljne upute možete pronaći ovdje.

Kakve projektore mogu koristiti?

Smart projekcijska boja – kontrast prikladna je za korištenje svih vrsti projektora, uključujući i 4K.

Koja je osnovna namjena Smart projekcijske boje – kontrast?

Smart projekcijska boja – kontrast, namjenjena je projekcijama u zatamnjenim prostorijama, kućna kina, gameing sobe…

Da li je dobivene površina pogodna za pisanje i brisanje?

Ne, Smart projekcijska boja – kontrast nije površina bijela ploča. Ako želite projekcijsku površinu pogodnu za pisanje i brisanje, proučite našu zidnu oblogu Smart zidnu oblogu bijela ploča – projekcijska.

Koji je koeficijent refleksije Smart projekcijske boje – kontrast?

Koeficijent refleksije Smart projekcijska boja – kontrast je 0.1, a kut gledanaj je 120⁰. Površine s višim koeficijentom refleksije pogodne su za projekcije svjetlijem ambijentalnom osvjetljenju. Za zatamnjene prostore pogodnije su površine s nižim koeficijentom refleksije.

Da li se u pakiranju nalazi dovoljno materijala za nanošenje svih potrebnih slojeva?

Da, u pakiranju je dovoljno boje za prekrivanje 6m² u četiri sloja – 2 x temeljni premaz i 2 x završni premaz

Kako se postavlja Smart projekcijska boja – kontrast?

 

Smart-Contrast-Projekcijska-boja-kontrast-kućno-kino
Smart projekcijska boja – kontrast
1.998,00 kn (265,18 €) (PDV uključen u cijenu) Dodaj u košaricu