Smart zidna obloga magnetna bijela ploča projekcijska

Od: 4.849,00 kn (643,57 €) (PDV uključen u cijenu)

Želite magnetnu, piši – briši bijelu ploču/površinu, na kojoj možete ujedno koristiti i projektor, a u isto vrijeme ne želite biti ograničeni dimenzijama? Mi imamo rješenje.

Smart magnetna zidna obloga bijela ploča – projekcijska, savršeno je rješenje za kreiranje visokokvalitetnih magnetnih površina za pisanje, brisanje i projekcije, te predstavlja alternativu klasičnoj bijeloj ploči, magnetnoj ploči i projekcijskom platnu u jednom proizvodu. Postavlja se jednostavno, kao bilo koja druga tapeta, a koristi se na isti način kao standardna bijela ploča, magnetna ploča ili platno za projektor.

Očisti
SKU: N/A Kategorija:
  1. why-buy-icon

Zašto kupiti Smart zidnu oblogu magnetna bijela ploča projekcijska?

Smart zidna obloga magnetna bijela ploča projekcijska je ekološki prihvatljiva zidna obloga, jednostavno se postavlja, a glatka završna površina spremna je za upotrebu nakon 48 sati.

Brzo i jednostavno možete pretvoriti cijele zidove u magnetne površine za projiciranje, te pisanje i brisanje. Bijeli završni sloj tapete niskog sjaja diskretno će se uklopiti u vaš radni prostor čak i kad nije u upotrebi.

Magnetna tapeta bijela ploča – niskog sjaja lako se lijepi, a može se postavljati vodoravno, okomito, pa čak i na zaobljene zidove. Preporučamo postavljanje vodoravno, kako biste je najlakše pozicionirali u visini očiju. Za najbolje rezultate preporučamo korištenje našeg Smart VOV ljepila za zidne obloge. Precizne, korak po korak upute za postavljanje možete vidjeti ovdje.

Magnetna zidna obloga bijela ploča – niskog sjaja, je top proizvod u našem asortimanu magnetnih površina za projiciranje, pisanje i brisanje, jamči vrhunske performanse bez zaostalih tragova markera na površini nakon brisanja, superiorna magnetska svojstva te eliminira odbljesak prilikom korištenja projektora, a dolazi s 10-godišnjim jamstvom. Otporna je na mrlje, ekološki prihvatljiva, bez mirisa i izrazito niskog VOC-a (Volatile organic compound – razina isparavanja organskih spojeva).

Smart zidna obloga magnetna projekcijska bijela ploča , koristi se kao i svaka druga magnetna površina za projekcije i pisanje i brisanje ali za razliku od standardnih bijelih ploča, magnetnih ploča ili platna za projektore nije ograničena dimenzijama.

what-is-icon

Što je Smart zidna obloga magnetna bijela ploča projekcijska?

Smart zidna obloga magnetna bijela ploča projekcijska, savršeno je rješenje za kreiranje visokokvalitetnih magnetnih površina za pisanje, brisanje i projekcije, te predstavlja alternativu klasičnoj bijeloj ploči, magnetnoj ploči i projekcijskom platnu u jednom proizvodu. Postavlja se jednostavno, kao bilo koja druga tapeta, a koristi se na isti način kao standardna bijela ploča, magnetna ploča ili platno za projektor.

Pretvorite urede, sobe za sastanke, učionice i ostale radne prostore u zone kreativnosti, produktivnosti i suradnje. Koristite magnetne površine za pisanje i projiciranje za brainstorming, planiranje, vođenje projekata, prezentacije i timski rad.

Smarter Surfaces je svjetski lider na području razvoja, proizvodnje i distribucije rješenja za stvaranje magnetnih i projekcijskih površina, te površina za pisanje i brisanje, a na svoje proizvode pruža višegodišnja jamstva.

Pomoću Smart magnetne zidne obloge bijela ploča – projekcijska, kreirat ćete monolitnu površinu, spremnu za upotrebu nakon 48 sati, koja će značajno povećati vašu efikasnost.

Tražite li dodatnu inspiraciju? Kliknite ovdje kako biste pogledali videozapise na koje sve načine možete koristiti svoju novu magnetnu površinu za pisanje, brisanje i projiciranje.

Imate li kakvih pitanja? Ponosni smo na izvrsnu korisničku podršku, javite se ovdje.

product-details-icon

Informacije o proizvodu

Funkcionalnost: Bijela ploča, Whiteboard, Dry erase board, Tapeta bijela ploča, Zidna obloga bijela ploča, Projekcijsko platno, Platno za projektor, Tapeta za projekcije, Projekcijska zidna obloga, Magnetna ploča, Magnetna tapeta, Magnetna zidna obloga,

  • Boja: Bijela
  • Dimenzije: 5m² (1,22 m x 4,12 m) ili 10m² (1,22 m x 8,25 m)
  • 10-godišnje jamstvo
  • Na upijajućim površinama koristite temeljni premaz, kao što je naš Smart temeljni premaz – bijeli
  • Smanjuje odbljesak prilikom korištenja projektora, a zadržava visoke performanse za pisanje i brisanje te superiorna magnetna svojstva
  • Može se postaviti na bilo koju glatku površinu, poput zidova, vrata, stolova i sl.
  • Završni sloj: Niski sjaj
  • Koristite kvalitetan pribor. Asortiman pribora pronađite ovdje
  • Sve naše zidne obloge posjeduju protupožarni certifikat izdan od strane nezavisne  certifikacijske institucije
kit-contents-icon

Sadržaj pakiranja

 

• 1 x Zidna obloga (5m² ili 10m²)

• 1 x Krpica od mikro vlakana

• 2 x Neo magneti

• 1 x Završna naljepnica

• 1 x Upute za postavljanje

Često postavljena pitanja

Što trebam koristiti za postavljanjeSmart magnetne zidne obloge bijela ploča – projekcijska?

Možete koristiti bilo koje VOV (Vinyl Over Vinyl) gotovo ljepilo za tapete, poput Smart VOV ljepila za zidne obloge.

Napomena: obična ljepila za tapete nisu pogodna za lijepljenje magnetnih zidnih obloga, obavezno koristiti VOV ljepila.

U kojem smjeru treba postaviti Smart magnetnu zidnu oblogu bijela ploča – projekcijska?

Preporučujemo postavljanje vodoravno kako biste je najlakše pozicionirali u visini očiju. Time smanjujete broj spojeva na površini za pisanje. Međutim, naše zidne obloge mogu se postaviti i vodoravno i okomito 

Koje se vrste markera mogu upotrijebiti za pisanje?

Odaberite kvalitetne markere i pribor za bijelu ploču, također dostupne ovdje. 

Koju vrstu magneta mogu koristiti sa Smart magnetnom zidnom oblogom bijela ploča – projekcijska?

Treba koristiti Neo-magnete (rijetki zemljani magneti). Našu ponudu magneta možete pronaći ovdje.

Koji tip projektora se može koristiti s Smart magnetnom zidnom oblogom bijela ploča – projekcijska ?

Proizvod je namijenjen za projekcije svih vrsta projektora. Za još veći izbor površina za projekcije pogledajte naše boje za projekcijske površine.

Kako se postavlja Smart magnetna zidna obloga bijela ploča – projekcijska?

Brisanje-pomoću-krpice-Smart-zidna-obloga-tapeta-magnetna-projekcijska-bijela-ploča
Smart zidna obloga magnetna bijela ploča projekcijska
Od: 4.849,00 kn (643,57 €) (PDV uključen u cijenu) Select options