Smart magnetna masa za zidove

1.594,00 kn (211,56 €) (PDV uključen u cijenu)

Želite magnetnu ploču/površinu, a ne želite biti ograničeni dimenzijama? Mi imamo rješenje.

Pretvorite bilo koju podlogu u magnetnu površinu izrazito visokih performansi koristeći našu magnetnu masu za zidove/žbuku. Smart magnetna masa za zidove je proizvod s najjačim magnetnim svojstvima u našem asortimanu magnetnih proizvoda, sadrži 75% magnetita, a jedan magnet pričvršćuje do 8 A4 listova papira na magnetnu površinu. Prema vašim željama, završni sloj možete prekriti digitalno tiskanim oblogama, tapetama ili bojom prema vašem izboru.

Dodajte funkcionalnost bijele ploče premazivanjem magnetne površine Smart bojom bijela ploča ili pogledajte višefunkcionalne proizvode ovdje kako biste vidjeli sve kombinacije koje možete stvoriti s našim proizvodima.

Površina: 6m²

why-buy-icon

Zašto kupiti Smart magnetnu masu za zidove?

Smart magnetna masa za zidove je proizvod s najjačim magnetnim svojstvima u našem asortimanu magnetnih proizvoda, sadrži 75% magnetita, a jedan magnet pričvršćuje do 8 A4 listova papira na magnetnu površinu. Prema vašim željama, završni sloj možete prekriti digitalno tiskanim oblogama, tapetama ili bojom prema vašem izboru.

Magnetna masa za zidove je ekološki prihvatljiv proizvod, pomoću kojeg ćete kreirati glatku magnetnu površinu, mat sive nijanse, spremnu za upotrebu u samo 24 sata. Odlučite se za dimenzija prema vašim željama, bez ograničenja. Koristi se kao standardna magnetna ploča.

Smart magnetna masa za zidove dolazi s 10-godišnjim jamstvom na performanse. Za najbolje rezultate preporučamo nanošenje 2 sloja (svi slojevi su sadržani u pakiranju). Precizne, korak po korak upute za postavljanje možete vidjeti ovdje.

Smart magnetna masa za zidove, donosi sve prednosti magnetne ploče/površine u dimenzijama prema vašim željama. Sve što trebate učiniti je odabrati glatku površinu, ispuniti i poravnati pukotine ili rupe i početi nanositi magnetnu masu za zidove. Odbacite velike, teške magnetne ploče i spremni ste za planiranje, organiziranje, brainstorming, upravljanje projektima, timski rad…

Svojoj novoj magnetnoj površini možete dodati funkcionalnost bijele ploče, koristeći Smart boju bijela ploča – bijela ili  Smart boju bijela ploča – transparentna.

what-is-icon

Što je Smart magnetna masa za zidove?

Smart magnetna masa za zidove je vodeći proizvod na tržištu, s najjačim magnetnim svojstvima u našem asortimanu magnetnih proizvoda, sadrži 75% magnetita, a jedan magnet pričvršćuje do 8 A4 listova papira na magnetnu površinu. Prema vašim željama, završni sloj možete prekriti digitalno tiskanim oblogama, tapetama ili bojom prema vašem izboru. Možete pretvoriti čitave zidove u magnetne površine brzo i jednostavno.

Jedna od mnogih prednosti Smart magnetna mase za zidove je njena ekološka prihvatljivost, sigurna je za upotrebu u zatvorenim prostorima, ne sadrži izocijonate i ne škodi ljudima koji se nalaze u prostoriji u kojoj se aplicira.

Smarter Surfaces je svjetski lider na području razvoja, proizvodnje i distribucije rješenja za stvaranje magnetnih i projekcijskih površina, te površina za pisanje i brisanje, a na svoje proizvode pruža višegodišnja jamstva. Masa nema intenzivan miris i ima niski VOC (Volatile organic compound – razina isparavanja organskih spojeva).

Vaša nova magnetna površina biti će spremna za upotrebu u roku od 24 sata, kreirana glatka, siva površina lako će se uklopiti u vaš radni prostor, a koristeći naše Smart boje bijela ploča – bijela ili Smart boje bijela ploča – transparentna., možete joj dodati i funkcionalnost bijele ploče

Tražite li malo inspiracije? Kliknite ovdje, kako biste posjetili naš blog i pročitali na koje sve načine možete koristiti svoju novu površinu.

Imate li dodatnih pitanja? Ponosni smo na izvrsnu korisničku podršku, javite se ovdje.

product-details-icon

Informacije o proizvodu

Funkcionalnost: Magnetna ploča, Magnetna površina, Magnetna boja, Magnetna žbuka

• Boja površine – siva
• Dimenzije –  6m²
• 2 sloja (svi uključeni u pakiranju)
• 10-godišnje jamstvo za performanse
• Završni sloj – Mat
• 75% Magnetita (5 x A4 lista)
• Na upijajućim površinama koristite Smart temeljni premaz – bijeli
• Može se primijeniti na bilo koju glatku površinu kao što su vrata, stolovi, zidovi …
• Koristite visokokvalitetnim magnete, našu ponudu možete vidjeti ovdje.

kit-contents-icon

Sadržaj Pakiranja

• 1 x Magnetna masa za zidove (6m²)

• 1 x Upute za postavljanje

Često postavljana pitanja

Koliko je jaka Smart magnetna masa za zidove?

Smart magnetna masa za zidove, sadrži 75% magnetita, u odnosu na 55% u Smart magnetna boja, ovo je naš proizvod s najkvalitetnijim magnetnim svojstvima.

Koje je boje Smart magnetna masa za zidove?

Zbog visokog udjela magnetita, magnetna površina je sive boje.

Koliko se slojeva može nanijeti sa sadržajem jednog pakiranja?

Sadržaj pakiranja dovoljan je za nanošenje 2 sloja mase, na površinu 6m².

Može li se Smart magnetna masa nanjeti na bilo koju podlogu?

Da, magnetna masa za zidove, može se nanijeti na bilo koju podlogu i  pomoću nje se površine mogu zagladiti kao i s običnim masama.

Koju vrstu magneta mogu koristiti s Smart magnetna masa za zidove?

Koristite neodimijske magnete, kao što su naši Smart Neo-Magneti.

Kako se postavlja Smart Magnetna Masa?

Smart-magnetna-žbuka-masa-za-zidove-magnetni-zid
Smart magnetna masa za zidove
1.594,00 kn (211,56 €) (PDV uključen u cijenu) Dodaj u košaricu