Video galerija

Video Gallery
Inspirirajte se i pogledajte kako drugi koriste naše proizvode ili proučite korak po korak video upute.


Kako koristiti

Tražite savjete o tome kako koristiti magnetne i projekcijske površine ili površine za pisanje i brisanje? Pogledajte videozapise u nastavku koji prikazuju različite načine primjene Smarter Surfaces proizvoda.

Magnetna masa za zidove u kombinaciji s zidnom oblogom – Bijela ploča

Magnetne bijele ploče u sobama za sastanke

Pogledajte kako ovaj klijent koristi svoj novi višenamjenski zid. Njihova površina nije samo bijela ploča, ona je i magnetna! Površina je kreirana pomoću magnetne mase za zidove na koju je zalijepljena zidna obloga – Bijela ploča. U ovom videu pogledajte kako koriste svoju novu fleksibilnu površinu i koje je prednosti donijela njihovom uredu.

Magnetna zidna obloga – Bijela ploča

Korištenje Magnetne – Bijele ploče u hotelijerstvu

Provjerite kako ovaj kupac koristi magnetne i bijele ploče u cijelom hotelu. Instalirali su Smart Magnetic Whiteboard Wallpaper u svoju sobu za sastanke, a Whiteboard Paint Clear boju na magnetnu masu za zidove svojoj kantini. Pogledajte kako koriste obje površine.


Magnetna masa za zidove/žbuka, kombinirana s bojom – bijela ploča

Kako magnetna bijela ploča može pomoći prodaji

Upravljajte svojim odjelom prodaje magnetnim zidom po kojem možete pisati. Ovdje pogledajte kako to radi IT tvrtka. Prije su koristili tri bijele ploče koje su morali razmještati po uredu,  a bile su ograničene dimenzijama. Mora postojati bolji način rada! Razmislite o neograničenim magnetnim površinama i površinama za pisanje umjesto malih ploča.

Magnetna boja, kombinirana s bojom – bijela ploča

Korištenje magnetnih zidnih površina za pisanje u poslovanju

Pogledajte kako jedna tehnološka tvrtka koristi magnetne zidove za pisanje i brisanje kako bi promijenila način rada. Trebala im je površina koja će im pomoći da istraže ideje, planiraju i rade kao tim. Odgovor je magnetni, bijela ploča zidovi! Nove funkcionalne površine, koriste svi zaposlenici i time su značajno unaprijedili poslovne procese.


Zidna obloga Bijela ploča – niskog sjaja

Maksimalno iskoristite sobu za sastanke uz Bijela ploča i projekcijske zidove

Dvije funkcionalnosti sa samo jednim proizvodom. Ova start-up tvrtka željela je koristiti sve zidove svoje sobe za sastanke za pisanje i projekcije. Željeli su moderno rješenje umjesto tradicionalnih bijelih ploča i zastarjelih flip-chart blokova. Svoje nove funkcionalne zidove ispunjavaju svojim idejama, uz mogućnost projiciranja.


Boja bijela ploča – bijela

Budite kreativni s površinama za pisanje i brisanje

Tražite li kreativnije načine rada? Ova medijska agencija iz Londona zaljubila se u ideju zidova po kojima mogu pisati. Našom bojom – bijela ploča promijenili su način rada. Pogledajte ovaj video i provjerite kako su krenuli u nove izazove.

Boja bijela ploča – bijela

Svaki moderni ured treba zidove za pisanje i brisanje

Morate vidjeti kako ova tvrtka koja razvija igre, koristi svoje funkcionalne uredske zidove. Po svom su uredu instalirali mnoštvo Smarter Surfaces proizvoda. Imati moderne radne prostore pomaže im u stvaranju fantastičnih likova i igara koje proizvode, kao i u idejama za buduće projekte.


Boja bijela ploča – transparentna

Kako koristiti boju Bijela ploča

Mislite li da je boja bijela ploča samo za zidove? Razmislite još jednom. Pogledajte naš video kako biste vidjeli kako se bilo koja glatka površina može pretvoriti u površinu za pisanje i brisanje pomoću Smart Whiteboard Paint – Transparent. Jednostavno nanesite jedan sloj prozirne boje bijela ploča na bilo koju (neupojnu) podlogu ili digitalni tisak.

Boja bijela ploča – transparentna

Kreirajte funkcionalne zidove u različitim bojama

Zidovi po kojima pišete ne moraju biti bijeli. Pogledajte ovaj video kako biste vidjeli na koji način u svom uredu možete kreirati zidove u bilo kojoj boji. Ova tvrtka za razvoj glazbenih aplikacija pokazuje nam kako su zidove ureda pretvorili u velike funkcionalne površine  – u plavoj boji – kako bi uhvatili ideje i komentare krajnjih korisnika.


Whiteboard višekratno upotrebljivi listovi

Listovi – Bijela ploča u roli

Tražite privremenu alternativu standardnim bijelim pločama? Listovi bijela ploča su  višekratno upotrebljivi whiteboard listovi u roli. Prianjaju na bilo koju glatku površinu statičkim elektricitetom, tako da nema potrebe za ljepljivom trakom ili vijcima. Lagani za nošenje, za rad u pokretu, listovi se mogu višekratno koristiti.

Magnetna boja

Koliko je jaka naša magnetna boja?

Jeste li se ikad zapitali koliko listova papira možete pričvrstiti na zid premazan magnetnom bojom? Što više slojeva boje nanesete, to veću masu možete objesiti. U ovom videu prikazujemo vam upravo to. Usporedili smo 3 sloja i 6 slojeva magnetne boje, tako da možete biti sigurni koja opcija najbolje odgovara potrebama vašeg ureda ili učionice.


Sredstvo za čišćenje

Uklonite tragove permanentnih markera

Uklonite tvrdoglave mrlje ili tragove trajnih markera s površine pomoću Smart Pro Cleaner spreja. Smart Pro Cleaner, pomaže u održavanju površina za pisanje i brisanje u savršenom stanju. Također se može koristiti za obnavljanje vaše stare bijele ploče.


Kako primijeniti

Pogledajte korak po korak video upute za instaliranje Smarter Surfaces proizvoda.


Magnetne zidne obloge

Preuzmite PDF

Samoljepljive folije

Preuzmite PDF


Zidne obloge – bijela ploča

Preuzmite PDF

Boja – bijela ploča

Preuzmite PDF


Boja – bijela ploča transparentna

Preuzmite PDF

Magnetna boja – bijela ploča

Preuzmite PDF


Magnetna boja

Preuzmite PDF

Besplatna dostava za iznose iznad 600 kn
Povrat u 14 dana
Jamstvo na proizvode
Sigurnost plaćanja