Smartboard magnetna boja

Od: 679,00 kn (90,12 €) (PDV uključen u cijenu)

Želite magnetnu ploču/površinu, a ne želite biti ograničeni dimenzijama? Mi imamo rješenje.

Pretvorite bilo koju podlogu u magnetnu površinu visokih performansi koristeći našu magnetnu boju. Boja sadrži 55% magnetita, i ekonomski je isplativ izbor za stvaranje magnetnih interaktivnih površina. Koristite za planiranje, organiziranje, brainstorming, upravljanje projektima, timski rad ….

Prema vašim željama, završni sloj možete prekriti digitalno tiskanim oblogama, tapetama ili bojom prema vašem izboru. Dodajte ‘piši-briši’ funkcionalnost bijele ploče nanošenjem Smartboard bijele boje. Time vaša magnetna površina ujedno postaje i ‘piši-briši’ interaktivna bijela ploča.

Izmjerite površinu, a zatim odaberite odgovarajuće pakiranje.

Očisti
SKU: N/A Kategorija:
why-buy-icon

Zašto kupiti Smart magnetnu boju?

Magnetna smartboard boja ekološki je prihvatljiv proizvod, jednostavan za nanošenje, pomoću kojeg ćete kreirati glatku magnetnu površinu, mat sive nijanse, spremnu za upotrebu u samo 24 sata. Odlučite se za dimenzije prema vašim željama, bez ograničenja. Jednom nanesena površina koristi se kao standardna interaktivna magnetna ploča.

Smart whiteboard magnetna boja je „Uradi sam“ proizvod, nanosi se slično kao i standardne zidne boje, tako da je svatko, s malo iskustva u bojanju, može nanijeti bez pomoći profesionalaca, a dolazi s 10-godišnjim jamstvom na performanse. Za najbolje rezultate preporučamo nanošenje 3 sloja (količina za 3 sloja nalazi se u limenci). Precizne, korak po korak upute za postavljanje možete vidjeti ovdje.

Smartboard magnetna boja donosi sve prednosti magnetne whiteboard ploče/površine u dimenzijama prema vašim željama. Sve što trebate učiniti je odabrati glatku površinu, ispuniti i poravnati pukotine ili rupe i početi nanositi magnetnu zidnu boju. Zaboravite na velike, teške i nepraktične magnetne ploče koje zauzimaju prostor, te pretvorite već postojeće zidne površine u vašem prostoru za savršeno funkcionalne magnetne whiteboard površine. Cijeli prostor može biti magnetna bijela ploča spremna za planiranje, organiziranje, brainstorming, upravljanje projektima, timski rad …

Svojoj novoj magnetnoj površini možete dodati funkcionalnost ‘piši-briši’ bijele ploče, koristeći Smartboard bijelu boju ili Smartboard boju – transparentni premaz.

what-is-icon

Što je Smartboard magnetna boja?

Smart magnetna boja je inovativni proizvod za kreiranje velikih interaktivnih magnetnih površina i vodeći je proizvod na tržištu. Prema vašim željama, završni sloj možete prekriti digitalno tiskanim oblogama, tapetama ili bojom prema vašem izboru. Možete pretvoriti čitave zidove u magnetne površine brzo i jednostavno.

Jedna od mnogih prednosti Smart magnetne boje je njena ekološka prihvatljivost, sigurna je za upotrebu u zatvorenim prostorima, ne sadrži izocijanate i ne škodi ljudima koji se nalaze u prostoriji u kojoj se aplicira.

Smarter Surfaces je svjetski lider na području razvoja, proizvodnje i distribucije rješenja za stvaranje prezentacijskih magnetnih i projekcijskih površina, te whiteboard površina za pisanje i brisanje, a na svoje proizvode pruža višegodišnja jamstva. Boja nema intenzivan miris i ima niski VOC (Volatile organic compound – razina isparavanja organskih spojeva).

Vaša nova magnetna površina bit će spremna za upotrebu već u roku od 24 sata, kreirana glatka, siva površina lako će se uklopiti u vaš radni prostor, a koristeći našu  bijelu Smart whiteboard boju ili Smart transparentni premaz boje, vašoj magnetnoj površini možete dodati i ‘piši-briši’ funkcionalnost bijele ploče.

Tražite li malo inspiracije? Kliknite ovdje, kako biste posjetili naš blog i pročitali na koje sve načine možete koristiti svoju novu ‘bijela ploča’ magnetnu površinu.

Imate li dodatnih pitanja? Ponosni smo na izvrsnu korisničku podršku, javite se ovdje.

product-details-icon

Informacije o proizvodu

Funkcionalnost: Magnetna ploča, Magnetna površina, Magnetna boja, Smartboard, Pametna ploča

•Boja površine – siva
• Dimenzije – 3m² ili 9m²
• 3 sloja (svi uključeni u limenci)
• 10-godišnje jamstvo za performanse
• Završni sloj – Mat, Magnetni
• 55% Magnetita
• Na upijajućim površinama koristite Smart temeljni premaz – bijeli
• Brzo i jednostavno nanošenje
• Može se primijeniti na bilo koju glatku površinu kao što su vrata, stolovi, zidovi …
• Koristite visokokvalitetne magnete, našu ponudu magneta možete vidjeti ovdje .

kit-contents-icon

Sadržaj pakiranja

•1 x Smart magnetna boja (3m² ili 9m²)

• 1 x Upute za postavljanje

Često postavljana pitanja

Magnetna boja djeluje gusto, može li se razrijediti?

U većini slučajeva magnetnu boju za smartboard površinu ne treba razrjeđivati. S vremena na vrijeme, tijekom transporta, magnetna boja se može taložiti. Ako prilikom nanošenja boju trebate razrijediti, dodajte 10% vode u limenku i dobro promiješajte.

Koliko slojeva Smartboard magnetne boje treba nanijeti?

Preporučujemo minimalno 3 sloja, svi su uključeni u limenku (napomena: 6 slojeva će pojačati magnetna svojstva boje).

Mogu li na Smart magnetnu boju naknadno nanijeti bilo koju drugu nijansu boje?

Da, ali zbog tamno sive nijanse ove magnetne boje, možda ćete morati primijeniti više od jednog sloja boje po vašem izboru. Preporučamo da upotrijebite bijeli temeljni premaz na bazi vode, kao što je naš  Smartboard bijeli temeljni premaz , čime ćete dobiti čistu bijelu glatku podlogu, pogodnu za nanošenje završne boje.

Mogu li na Smartboard magnetnu boju instalirati digitalno tiskane zidne obloge ili tapete?

Ako želite postaviti zidne obloge, preporučamo odabir Super Smart magnetne boje. Predlažemo da izaberete tanku zidnu oblogu, budući veća debljina obloge jače djeluje na magnetna svojstva/performanse magnetne boje koja je ispod obloge.

Koliko se slojeva može nanijeti sa sadržajem jedne limenke?

Sadržaj limenke dovoljan je za nanošenje 3 sloja boje, na površinu 3m² ili 9m².

Koju vrstu magneta mogu koristiti s Smart magnetnom bojom?

Koristite neodimijske magnete, kao što su naši Smartboard Neo-Magneti .

Kako se postavlja Smartboard magnetna boja?

Smart-magetna-boja-naslovna-slika
Smartboard magnetna boja
Od: 679,00 kn (90,12 €) (PDV uključen u cijenu) Select options